O blogu
Cześć! Jestem Tomek. Lubię dobre jedzenie, lubię przyjemnie spędzać czas, lubię dzielić się pasją do kuchni, ale najbardziej lubię Was drodzy czytelnicy! Poza dobrym i zdrowym jedzeniem moje hobby to Karty Pokemon TCG, Lego Star Wars, górskie wędrówki i podróże w nowe miejsca na całym świecie.
Dlatego z ogromną pasją staram się pokazywać jak smakować życie, gotować i jeść dobrze. Ale co znaczy dobrze? Dla mnie oznacza to korzystanie z dobrej jakości produktów bez drenowania portfela, odrzucenie wysoko przetworzonej żywności na rzecz prostych, sezonowych i zdrowych przepisów. A to wszystko oczywiście w dobrym towarzystwie – dlatego kulinarne przygody przeżywamy zawsze we dwoje z moją żoną Alą. Nie jesteśmy jeszcze emerytami, więc nie mamy możliwości spędzania całych dni na gotowaniu – dlatego na blogu prezentujemy głównie przepisy, dzięki którym więcej czasu niż przy garach spędzisz zajadając się najróżniejszymi smakołykami.
Autorem większości przepisów jestem ja – Tomek. Z zawodu informatyk, w praktyce przedsiębiorca prowadzący od 2009 firmę informatyczną specjalizującą się w WordPress. Drugim członkiem zespołu jest Ala, moja żona ❤️ Ala jest prawnikiem, jeżeli potrzebujesz profesjonalnej umowy albo porady prawnej zajrzyj na jej stronę Underscore.pl gdzie poza usługami prawnymi dostępne są również wzory umów i dokumentów.
Jeżeli na naszym blogu znaleźliście coś ciekawego, a nawet może udało się coś smacznego ugotować – będziemy wdzięczni za krótki komentarz i przywitanie się z nami! :)
Dziękujemy, że z nami jesteście! :)
Bon apetit ! poradźcie proszę co zrobić z podgrzybkami, które zamierzam przechować przez około 2 miesiące…najlepiej podsmażone na maśle…lepiej z cebulką czy może bez ?
Obsmażyć , przełożyć do szklanego słoiczka , zakręcić , zagotować jak kompot…i przechowywać w lodówce ? wystarczy ?
Ratujcie , proszę…bo czas ucieka
Droga babciu, tu wilk. Zblanszuj je, potem daj do zamrażarki. Po blanszowaniu nie zapomnij odcedzić, przelać zimną wodą i zapakować do woreczka lub/i pojemnika. Temperatura zamrażania oraz obecność cebulki nie mają znaczenia. Dotyczy przyszłego sezonu, gdyż aktualnie mamy prawie grudzień. Każdy grzybiarz wie a Ty, babciu 60+ skąd wzięłaś grzybki.? Jeśli nabyłaś je lub znalazłaś przypadkowo, lepiej wyrzuć. W przyszłym sezonie też tak zrób. Blanszowane, zamrożone a później rozmrożone traktuje się tak samo, jak świeże. Niestety, tracą nieco na aromacie i smaku, lecz dostępne są także w styczniu…. lub kwietniu.
Najlepiej wyczyść i siup do zamrażarki. Nie blanszuj. Jak wsadzisz surowe, wyjmiesz świeże. I pachnące lasem. Serio ☺
Prosto, konkretnie i pysznie wychodzi. Fajny blog pisany z pasją. Własnie wypróbowałam przepis na kapustę kiszona zasmażaną. Niby proste a zawsze było coś nie tak. wyszła bardzo dobra. Podoba mi sie to, ze u was wszystko tak prosto łopatologicznie rozpisane. Dziekuje.
Świetna strona, zarażacie pozytywną energią :)
Dzięki Hancia, o to właśnie nam chodzi!!! :-)
Jaka przyjemna strona kulinalna:) od razu wzbudzacie sympatię :) teraz tylko wypróbować przepisy ;)
Szukałem przepisu na malinówkę, żeby sprawdzić, czy dobrze idzie mi przygotowywanie tej naleweczki, no i niestety okazuje się, że nie zrobiłem tak jak nakazuje instrukcja.. jest to mój pierwszy raz, także nawet jak wyjdzie soczek, będę się bardzo cieszył :-)
Czytając blog, urzekła mnie pozytywna energia, którą dzielicie się z nami – odbiorcami :-) dziękuję i życzę samych pysznych przepisów!
Dziękuję Krystianie! :)
Jeszcze nie zdążyłam nic stąd ugotować, ale coś czuję, że jutro moje kochanie dostanie cudny obiadek. Weszłam tutaj zupełnym przypadkiem i na pewno zostanę na dłużej!
Pycha ciasto na pierogi- puszyste,,,
Osobiscie uzywam tortowej maki,no Basia i robie pierogi z kurczaka mielonego z warzywami- pychotaaa,,,
Szukałam przepisu na zakwas do chleba . Znalazłam nawet prosty.
Wypróbuje może mi wyjdzie .
Piekę chlebek: 1 kg mąki pszennej , po 3/4 szklanki otrąb pszennych lub jęczmiennych,płatków owsianych ,słonecznika , siemienia lnianego,
łyżka kminku,sól do tego około litra przegotowanej wody .
Jak myślisz ile do tego potrzeba tego zaczynu?
Kiedyś dostałam przepis z zaczynem i piekłam na bieżąco .
Ale miałam dłuższa przerwę w pieczeniu i zaczyn się zepsuł .
Później piekłam na drożdżach suchych ale na zaczynie był lepszy .
Jak całą noc postał do wyrośnięcia i raniutko upiekłam to było coś.
Witam, od 12 lat mieszkam w Irlandii i przez internet ucze sie gotowac polskie potrawy, testujac je potem na dzieciach i irlandzkim mezu. Wasz blog jest znakomity, proste i dokladnie opisane przepisy dodaja mi zapalu i smialosci na wyczyny kulinarne. Jutro zabieram sie za ogorki malosolne.
Dziekuje ja i zachwycona rodzinka
Aniu dziękujemy i pozdrawiamy ciepło z Polski! :)
Cześć,
Szukałem przepisu na wiśniówkę i wybrałem Waszą. Mam nadzieję, że się nie zawiodę :-). Skoro już tu jestem to pobuszuję i może jeszcze się troszkę doszkolę w innych sferach kucharzenia.
Dzięki.
Witam, ja rowniez trafilam na bloga przypadkiem, szukajac przepisu na chleb na bazie drozdzy suchych :) na pewno zapisze te strone do ulubionych! Przejrzalam przepisy na koktajle i mam ochote przygotowac je wszystkie na raz!
Pozdrawiam cieplo cala ekipe! ;)
PS. Wybaczcie brak polskich znakow, obcojezyczny komputer…
Anno pozdrawiamy i dziękujemy!!! :-)
Hallo, ja też trafiłam tu oczywiście przypadkiem jak szukałaś przepisu na ogórki małosolne…I czytam i czytam…
Strasznie mi się podobały styl w jakim piszecie,tematy i oczywiście -przepisy….
Już po paru minutach jestem fanką
JESTEŚCIE CUDOWNY !!!!
Alu najmocniej dziękuję za te miłe słowa! <3 :-)
Trafiłam tu przypadkiem, gdy szukałam przepisu na ciasto do pizzy i wow! Pizza wyszła cudowna na tyle przez 3 dni z rzędu ją zrobiłam – raz na obiad w domu rodzinnym, raz na wieczór filmowy z koleżankami i raz na kolację z chłopakiem i za każdym razem wszyscy byli zachwyceni :D Potem użyłam przepisu na zupę cebulową i przyznam, że smakuje lepiej niż ta, którą jadłam w ulubionej restauracji! Na pewno będę tu często zaglądać!
Cześć Monika! :) Dziękuję i do zobaczenia w kolejnych przepisach :D
Witam ugotowałam botwinkę na którą od dawna widząc pęczki w sklepach miałam smak.Ale mając już trochę przeżyte nigdy nie gotowałam ale smak botwinki zapamiętałam od mojej teściowej.Szukałam przepisu na stronach internetowych i trafiłam tu.Zupka pyszna .Następnym razem zrobię więcej.A na marginesie zazdroszczę żonie :) że ma męża gotującego bo mój uwielbia jak ugotuję ale sam potrafi zrobić rosół i na tym się kończą jego popisy w kuchni.Pozdrawiam i dziękuję
Halina dziękuję za miłe słowa! :) …z żonka świetnie się uzupełniamy w kuchni ;)
Trafiłam tutaj całkiem przez przypadek, już na pierwszy rzut oka spodobało misię, na pewno wykorzystam wiele przepisów, są bardzo ciekawe i mało pracochłonne,
Pozdrawiam Iwona :)
Cześc Iwono! :) Witam, dziękuję za miłe słowa i do przeczytania w nowych przepisach! :D
Witam:) Jestem mega szczęśliwa że przypadkiem natrafiłam na Wasza stronę, szukając dobrego przepisu na pizze:) Teraz pizza, ciasto na pierogi czy zupa cebulowa to dla mnie pestka:) A to wszystko dzięki Wam:) Dziękuję że jesteście i tworzycie tak wspaniałego bloga, już nie tylko ja zachwycam się Waszymi pysznymi daniami, ale zarażam nimi moje koleżanki które nie lubily gotować, a teraz chwala się zdjęciami z udanych dań:)
Justyno R E W E L A C J A ! :) Bardzo się cieszę i dziękuję za komentarz :)))
Witajcie,
będę szukać u Was przepisów dla czytelniczek mojego bloga – samodzielnych mam, które czasami muszą sięgać po przepisy zdrowe, szybkie i tanie. Mam nadzieję, że znajdę ich tu sporo. Pozdrawiam
Witam serdecznie:)
Trafiłam na zajadam.pl/2018/2018 poszukując przepisu na zupę – krem z cukini, zaczęłam buszować po Waszych blogu i… jestem dosłownie oczarowana :)
Ja tu zostaje.
Pozdrawiam :)
Kasiu witam i pozdrawiam serdecznie! :)
Od jakiegoś czasu sporadycznie korzystam z Twoich przepisów.
Szczerze przyznam, że jeszcze żaden mnie nie zawiódł :)
Szukam też inspiracji na śniadanie z dodatkiem mięsa (tylko nie kanapki). Będę więc śledzić zakładkę śniadaniową.
Dziękuję Edzia za miłe słowa! Ze śniadaniami dopiero się rozkręcamy! :)
W obecnych czasach brak czasu na „zdrową kuchnię” – wydaje się skomplikowana, kosztowna i czasochłonna. Dobrze więc mieć jakiegoś przewodnika! Znalazłam tą stronę i czuję, że zostanę tu na dłużej :)
Witan Paula i do zobaczenia w komentarzach pod przepisami! :)
Szukałam przepisów na koktajle warzywne i owocowe i tak trafiłam tu. Na pewno będę zaglądać tu często. To taka „moja” internetowa książka kucharska. :) Pozdrawiam.
Dziękuję Natko za komentarz! :) Koktajle owocowe i warzywne to coś, nad czym zamierzamy stale pracować, więc nie zabraknie nowych inspiracji :)
Super blog. Zaczęło sie pare miesięcy temu od przepisu na ciasto do pizzy i tak zostałam i wracam ciągle. Dzis np.po przepis na racuchy z jabłkami. Pyszota. Cenię prostotę przepisów i smak potraw. Jak u mamy:)
Dziękuję Alu za miłe słowa! :-)
Witam,
zaczynam od pasztetu z soczewicy. Dotąd piekłam mięsne, mam nadzieję, że ten też się uda.
Apetyczna strona, zaczynam testować :D (zupa cukiniowa 'in progress’..)
Ciekawe, proste i rzeczowo napisane. Trafiłam do Was przypadkiem. Potrzebowałam przepisu na ocet jabłkowy. I skorzystalam z wielu innych. Gratuluję i kibicuje :)
Dzięki Magdo! :) Bardzo mi miło i do zobaczenia w kolejnym przepisie :D
Witam! Trafiłam tutaj przypadkowo przy okazji sprawdzania opinii o Pierogarni pod Aniołami w Rybniku. Już wiem, że będę tu wracać. Uwielbiam jedzenie i nowe smaki. Sama niejednokrotnie myślałam o stworzeniu bloga w tej tematyce. Życzę powodzenia, a tymczasem zabieram się za wypróbowanie przepisów.
Cześć Patrycja! :) Bardzo mi miło i do zobaczenia w komentarzach pod przepisami ;)
super chlebek przepyszny
Dziękujemy! :)
Cześć! Wczoraj wypróbowałam pastę z czerwonej fasoli, rewelacja! Do przepisu będę wracać bo wszystkim domownikom bardzo smakowała☺Będę próbować również innych Waszych przepisów. Mam nadzieję, że dania będą równie pyszne Pozdrawiam serdecznie .
Zawsze wracam po przepis na rosół :)
Dzięki Ola! Szczerze mówiąc ja sam zaglądam zawsze do swojego przepisu właśnie na blogu zanim ugotuję rosół, wtedy zawsze wychodzi najlepiej! :D
Trafiłam na Was szukając przepisu na pyszny żurek. Zostałam na dłużej :)
Dziś zajadamy się zupą czosnkową :) <3
Witaj Mrowczanka! :-)
Super przepis, dodałam ,pokrojoną w kosteczkę pierś kurczaka z rosołu.
trafilam na twoj blog przypadkowo bo szukalam przepisow na multicooker i chcialabym zeby bylo ich wiecej postanowilam sie zdrowo odzywiac i jesli mozna to prosze o kilka propozycji
Hej,
Na waszego bloga wpadłam szukając przepisu na makaron z pesto. Następnie przejrzałam propozycje dotyczące ryb i dań wegetariańskich i już mam zaplanowane kolejne dwa tygodnie obiadów tylko z waszych przepisów. Jestem pod wrażeniem, jak proste i smaczne są wasze propozycje.
Kilka słów o mnie i mojej rodzinie. Ja uwielbiam ryby i warzywa, mąż nie wyobraża sobie dania bez soczystej sztuki mięsa, zaś synek, jak na trzylatka przystało, jest strasznie wybredny. Do tego jest jeszcze u nas często moja mama, która wychowała się na tradycyjnej kuchni polskiej i z pewnym sceptycyzmem podchodzi do nowinek kulinarnych.
Pogodzenie tak różnych gustów jest naprawdę nie lada wyzwaniem, zwłaszcza dla nie bardzo zaprawionego kucharza. Tym bardziej więc chylę czoła przed waszym blogiem – są tu dania, które potrafię przyrządzić, a cała moja rodzina zjada je ze smakiem.
Hej Beata, dziękuję za miłe słowa – tak się super składa że u nas w domu mamy podobną sytuację, bo Ala nie je mięsa, a nasza córka należy do grupy wybrednych dwu i pół latków ;) Ale jakoś próbujemy się dogadać przy stole hehe :D
Cześć, nalewki również robię…są przepyszne. Szukałam wiśniowej i znalazłam. Dam znać jak smakuje. Pozdrawiam. Gosia.
No dobra! To ja też przywitam się oficjalnie. Hello!;) Trafiłam tu przypadkowo. Pewnie czegoś szukałam . Szczerze mówiąc – zainteresował mnie głownie fakt, że blog prowadzony jest przez faceta. O mały włos przypaliłabym obiad;) Zostanę tu na trochę. A może na dłużej . Serdecznie pozdrawiam. Bacha
Dzięki Bacha za miłe słowa! :) Rozgość się na dłużej :)
No to i ja przywitam się oficjalnie :-) Nie pamiętam dokładnie jak tu trafiłam tzn. na pewno szukając jakiegoś przepisu w internecie…być może na zupę cebulową… W każdym razie byłam mile zaskoczona ilością przepisów, prostymi dokładnymi opisami wykonania i w ogóle sposobem pisania – miło, wesoło, z kulturą.
Pozdrawiam serdecznie,
Lidka
Dzięki Lidka! :)
Witam serdecznie, a chyba raczej smakowicie !
Uwielbiam kuchenne klimaty oraz proste i pyszne potrawy, i chyba wreszcie dobrze trafiłam… Będę dziś testować pastę z łososia.
Pozdrawiam :-)
Witamy i czekamy na relację jak smakowało! :)
Witam pieknie!!!! namnozylo sie blogow, oj, namnozylo! ale ten jest super najlepszy- mam nadzieje, ze znajde tu wiecej nieskomplikowanych przepisow, a takze porad i trickow kuchenno-kulinarnych. mam prosbe… czy moglibyscie wstawiac wiecej zdjec? np. przepis na nalewke pomaranczowo-kawowa- zdjecie z zalanymi pomaranczami byloby dopelnieniem przepisu.
Serdecznie Panstwa POZDRAWIAM i zycze sukcesow w pelnym tego slowa znaczeniu.
Mira dziękuję za komentarz! Oczywiście jak tylko będę nastawiał znowu taką nalewkę to zrobię zdjęcie pomarańczy nabitych ziarnami kawy :)
Witam was kochani :* cała wasza trójka jest wspaniała,jestem oczarowana waszym blogiem jak i również waszymi przepisami z góry za nie dziękuję.Życzę wam wszystkiego dobrego i pozdrawiam serdecznie :***
Agusia bardzo dziękujemy za miłe słowa! :)))-
Jestem Waszą starą klientką w zeszłym roku miałam od Was przepis na wspanialą pastę paprykowa i nie umię go znaleźć w tym roku a papryka jest teraz tania , proszę mi podpowiedzieć gdzie szukać . Z pozdrowieniami Wladka .
Proszę bardzo: https://www.zajadam.pl/2018/kanapki/pasta-paprykowa :-)
Hej! Uwielbiam gotować, często żałuję, że nie spisuję swoich eksperymentów bo juz za drugim razem nie wychodzą takie dobre, zawsze czegoś brakuje, hehs.
Kiedy doczekacie się bobaska to zapewne znajdą się tu przepisy również dla najmłodszych. Sama mam corcie wiec chętnie sie podzielę sposobami na urozmaiconą kuchnię dla maluszków
Skarabelko dziękuję za komentarz! :) Jeżeli miałabyś ochotę podzielić się ciekawymi pomysłami dla gotujących rodziców to serdecznie zapraszam! :) Koniecznie napisz do mnie email! :)
Witam :) super blog, zagladam regularnie od kilku tygodni i coraz bardziej mi się podoba. Przepis na pizzę z mąka Farina jest genialny!
Brakuje mi tylko odrębnej kategorii dla najmłodszych smakoszy. Jestem również kucharka amatorka,w kuchni zależy mi przede wszystkim na tym żeby było nie tylko smacznie ale i zdrowo, o co niełatwo w gąszczu tych wszystkich stabilizatorów i numerów E nawet w zwykłej bitej smietanie (sic!). Staram się gotować dzieciom zdrowo,ale inspiracji juz czasem brakuje;)
Kasiu bardzo dziękujemy za miłe słowa i czuj się tu jak u siebie! :)
i ja pragne sie z wami przywitac.Trafilam do was przypadkiem,oj jak ja kocham przypadki :)
Tez gotujemy z mezem z pasja.Pasja zrodzila sie 15 lat temu jak przeszlismy na wegetarianizm.Wtedy odkrylismy nowe,cudowne smaki,polaczenia,inspiracje…..piekny wasz blog w tlumie innych blogow…bede czestym gosciem jesli pozwolicie,pozdrawiam cieplo Ela
Elka ogromnie się cieszę, że tu zawitałaś – witaj i odzywaj się często! Będzie nam super-miło :D
Witam serdecznie. Bardzo tu u Was apetycznie:) Strona znaleziona na początku lata zupełnie przypadkowo. Kilka przepisów już wykorzystanych i dania zawsze wyszły pycha. Na szczęście jeszcze tyle do upichcenia razem z Wami:) Pozdrawiam
Aga witam serdecznie i cieszę się, że zostajesz z nami – czeka masa pysznych, zdrowych i kolorowych przepisów do wypróbowania :-)
Gratuluje strona rewelacyjna:-) tyle jest fajnych przepisów że az nie wiadomo co zrobić :-) życzę powodzenia w rozwijaniu strony. bedę napewno zaglądać pozdrawiam
Dziękujemy Justynko! :)
Witam! Tak zupełnie króciutko…Dobrze mi tu na Waszej stronie,bo to istna skarbnica wiedzy kulinarnej/praktykowanej…Pozdrawiam cieplutko,życząc wszystkiego dobrego :)
Grażyno dziękujemy i pozdrawiamy serdecznie! :)
Witajcie :)
Napisze zupełnie szczerze….. najlepsza skarbnica wiedzy kulinarnej to właśnie Wy ;) fajnie że jesteście i że zawsze mozna znaleść tu natchnienie na pyszny obiad albo kolację ;)
Życzę Wam wszystkiego dobrego :) :) :)
Klaudio dziękuję serdecznie w imieniu całej załogi i Pana Krewetki :-)
Witam :) Przypadkiem natknęłam się na Wasz blog, szukając dobrego przepisu na żurek. Mam nadzieję, że będę miała tyle szczęścia co Oleńka i również uda mi się ugotować pyszną zupę z Waszą pomocą oczywiście :)
Bardzo się cieszę,ze trafiłam na Wasz blog.Znalazlam wiele ciekawych przepisów.Pierwszy,który wykorzystamy to przepis na chleb.Napewno będę korzystać z Waszych przepisów.Pozdrwiam,Maria
Mario dziękujemy za miłe słowa! :)
Witajcie. Nie ma lepszego komentarza po moim wykonaniu waszego przepisu na żurek niż” nadajesz się na żonę Skarbie:)”.
haha :D …cudnie!!! :)
Witam serdecznie! Za oknem szaleje zamieć a ja piję piwo grzane wg Waszego przepisu – dodatek cząstki pomarańczy zmienia smak rewelacyjnie. Refleks z piwkiem korzennym, książka o Gruzji i cisza w tle. Dziękuje za umilenie wieczoru.
Pozdrawiam Beato! Myślę, że Gruzja i grzane piwo to dobre połączenie ;-)
Witam wszystkich :) jestem „początkującą kucharką” i często szukam przepisów na jakis pyszny ,w miare łatwy obiad . I tak szukając dziś kolejnego pomysłu trafiłam na Wasz żurek :) a przy okazji przejrzałam inne przepisy i mam już menu na cały tydzień :))))))) na pewno będę Was często odwiedzać. Pozdrawiam cieplutko :)
Dziękuję Domi i pozdrawiam jeszcze cieplej! :-)
Cześć. Waszą stronę znslazłem przez poszukiwania ” pierogów ruskich” ktore obiecalem przyjaciółce, ze zrobię je po przyjeździe do Niej do Rzymu( ser zabieram w walizce:) u siebie robilem ruskie z przepisu mojej Mamy, ale troche sie rozwalały przy gotowaniu i farsz nie byl ten z „komunistycznego” baru przydroznego (tego smaku nie zapomne). Mam nadzieje, ze te będą jak ze wspomnien z dziecinstwa :)
A ja wlasnie zabieram sie za robienie ruskich pierogow w Wielkiej Brytanii.Moi znajomi Anglicy nie moge sie doczekac.Na razie szukam odpowiedniego sera.Trafilam na Wasz blog,szukajac jakiegos super ciasta do pierogow.Na pewno sie nie zawiode na Waszych propozycjach.Gratulacje za interesujaceprzepisy.pozdrowienia
Pozdrawiam z Polski! :-)
Ja swoją przygodę z Wami zaczęłam od Makaronu ze szpinakiem i gałką muszkatołową, niebo w gębie! Chcę, żeby owa przygoda trwała jak najdłuzej, pozdrawiam!:)
Witajcie :)
Zajrzałam tutaj po przepis na pyszy i prosty chleb :D Link dostałam od brata, który najpierw poczęstował mnie ww. chlebem. Rewelacja. Podczas spotkania rodzinnego w weekend chleb zniknął w oka mgnieniu a co najważniejsze moje dzieci i dzieci brata zajadały się nim.
Postanowiłam więc też wypróbować ten przepis. Przy okazji zerknęłam na kilka innych przepisów i wiem już, że będę tutaj stałym bywalcem.
Pozdrawiam
Marta
Marta bardzo mi miło Cię powitać w gronie czytelników :-)
Kochani!witajcie w mojej kuchni;)właśnie zjadam się przepyszną pizzą wg Waszego przepisu (który znalazłam przypadkowo) i tak od przepisu do przepisu. ..nie mogę się oderwać od bloga:)a pizza stygnie!pozdrawiam wszystkich!
Szukałam jakiegoś nowego przepisu na leczo coby mój 2-letni synek też zjadł i tak się zaczytałam, że mam ochotę ugotować to wszystko naraz….hehe ;)
Dodaję do ulubionych i przesyłam linka mamie i teściowej ;)
Nie jestem pasjonatem kuchni, trafiłam tu przypadkowo, ale chętnie się tym „zarażę” :)))
Witamy i chętnie zarazimy naszą pasją do dobrego jedzenia :)
Witam się! brak wysoko przetworzonej żywności, sezonowość i prostota – czego chcieć więcej? lądujecie w ulubionych:) Pozdrawiam serdecznie całą trójkę plus malutką córeczkę:)
Dzięki Anka! Pozdrawiamy :)
>…będziemy wniebowzięci, jeżeli przywitasz się z nami w komenatrzu :-)
Chciałbym, żeby jak najwięcej osó było wniebowziętych (dosłownie) zatem się witam :)
Mateusz COOL :D